Alphah peelingen

Wil je  echte huidverbetering?
Dan ben je hier op het juiste adres aangekomen.

De professionele peeling van Alpha-h zijn zowel los als in kuurverband te doen.
Er zijn 3 soorten professionele peelingen de Glycolic Peel 30%  en de Salicyl Lactic Mandelic Peel 40% en als laatse de Glycolic Lactic Salicyl Peel  50 %.

De Glycolic Peel 30% is een krachtige peeling van 30% glycolzuur, hyaluronzuur en botanische extracten.
Een effectieve, grondige en vooruitstrevende manier of de huid te exfoliëren (peelen) en te verdunnen, maar tegelijkertijd weer op te bouwen en verdikken, doordat de productie van collageen en elastine toeneemt.
De huid wordt dus jonger, steviger, frisser en gelijkmatiger van tint.
Bovendien wordt de dermale hydratatie gestimileerd en de levensduur van de fibroblasten verlengd. Voor welke huid geschikt : jongere huid die net begint met professionel peelings.
Huidcondities: bij beginnend collageen/elasticiteit verlies, fijne lijntjes/rimpels, verdikte huid, rokershuid, probleemhuid, verstopte /vergrote poriën, ongelijkmatige teint, pigmentvlekjes, gedehydrateerde en of zonbeschadigde huid.

De Salicyl Lactic Mandelic 40%  is een professionele peeling op basis van 40% AHA’s te verdelen in 20% salicylzuur, 10% amandelzuur en 10% melkzuur.
De  40% is natuurlijk krachtiger dan de 30% peeling , maar wordt toch als zachter ervaren.
De peeling is bijzonder geschikt bij weerbastige huidcondities hij vernieuwt, bouwt en versterkt de huid die niet ontvankelijk genoeg is voor traditionele glycolzuurpeelingen.
Voor welke huid geschikt: voor de vette,  acne, congestieve en verstopte huiden
Huidconditie: de probleemhuid met acne/littekens, hyperpigmentaties, vergrote/verstopte poriën, overmatige talgproductie en /of verhoorning, (hormonale) acne, (hormonale) pigmentatie, zonschade, verdikte huid of (vroegtijdige) veroudering.

De Glycolic Lactic Salicyl  Peel 50% is de meest professionele peeling van Alpha-H en die bestaat uit 30% glycolzuur, 18% salicylzuur en 2% melkzuur in het totaal dus 50%. De combinatie van deze zuren zorgt voor fantastische resulten op het gebied van moeilijk te behandeline melasma, (acne)littekens, zonschade, elastose en diepe rimpels. Bij deze peeling moet de huid echt al gewend zijn aan professionele peelingen en 2 weken voor de peeling al voorbereid worden op de professionele peeling.

 
 

ZIEN WE JOU BINNENKORT?

Heb je vragen en / of opmerkingen? 

Shopping Cart